Zoek en reserveer je bestelauto bij INQAR Deventer

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Specials
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW

Contactgegevens

INQAR Deventer
Hanzeweg 36
7418 AT Deventer

T 088-7307538
E deventer(at)inqaroost(dot)nl

Deventer

Openingstijden

Ma 08:00-17:00
Di 08:00-17:00
Wo 08:00-17:00
Do 08:00-17:00
Vrij 08:00-17:00
Za 08:00-11:00
Zo

Bestelauto huren in Deventer

INQAR Autoverhuur heeft een ruim en divers assortiment aan bedrijfsauto’s. Van een compacte economische bedrijfsauto tot grote bedrijfsbussen met opbouw en laadlift. Dus voor een verhuizing en voor iedere andere klus waarvoor u laadruimte nodig heeft, bent u bij INQAR Autoverhuur aan het juiste adres. Tevens kunt u bij ons diverse handige verhuisartikelen verkrijgen, die de klus vergemakkelijken.

INQAR Deventer is onderdeel 'Autoverhuur & Leasing van der Bijl' en levert al meer dan 68 jaar de beste kwaliteit en service op het gebied van verhuur van auto’s, bedrijfswagens, personenbussen, en verhuiswagens. Het goed opgeleide team wil je graag compleet ontzorgen.

U kunt ook in het weekend bij ons huren, wij zijn zaterdag geopend van 08:00 tot 10:00 uur en van 18:00 tot 19:00 uur. 

Van oudsher bekend in het Deventerse is het unieke gebouw in de vorm van een piramide. Dit maakt INQAR Deventer een vast begrip in de regio.

Het team van INQAR van der Bijl staat graag voor je klaar!

Acties bij INQAR Deventer

Wagenpark - INQAR Deventer

Contact met INQAR Deventer

Geslacht

Hoe kunnen we u bereiken?

Lees hier de privacyverklaring om te begrijpen hoe wij je persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.

Auto huren in Deventer?

Binnenkort wil je in Deventer een auto huren, dan ben je bij INQAR autoverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren moderne auto’s en bestelbussen tegen een scherpe prijs. In die prijs zit een all-risk verzekering, inzittende verzekering, pechhulp, btw en 100 km vrij per dag verwerkt. Zo kom je niet voor verassingen door extra kosten te staan. We willen zo transparant en duidelijk mogelijk een auto verhuren. Daarnaast is elke INQAR vestiging BOVAG lid, wel zo vertrouwd.

Met INQAR kies je voor:
- Oplossingsgerichte autoverhuurders
- Heldere prijzen en duidelijk uitleg
- Hoge klantentevredenheid
- 29 vestigingen in heel Nederland 

Waar vind je ons in Deventer?

Je vindt autoverhuurder INQAR Deventer op het A1 bedrijvenpark, het pand kan je herkennen aan z’n unieke uitstraling, een kubus. Naast de stad Deventer zijn we ook goed bereikbaar voor de plaatsen Apeldoorn, Twello, Bathmen en Raalte.

Verhuiswagen huren in Deventer?

Heb je een verhuiswagen nodig? Een bestelbus? Of een personenbus met plek voor 9 personen? Bij INQAR in Deventer kunnen ze het allemaal leveren. De verhuiswagen kan een grote bakwagen met elektrische laadlift zijn. De bestelauto’s gaan vanaf 3m3 tot de grote bestelbussen van wel 15m3. Allemaal te besturen met rijbewijs B.  Je ziet we hebben diverse mogelijkheden om het vervoeren van goederen of mensen van dienst te zijn.

De kracht van INQAR autoverhuur!

INQAR autoverhuur wil graag je autoverhuurder zijn. Onze service gaat verder dan alleen auto verhuren. We denken graag met je mee over oplossing voor jouw mobiliteitsvraagstukken. We verhuren duizenden auto’s per jaar, van compacte goedkope auto’s tot grote bakwagens om mee te verhuizen. INQAR biedt het reserveren van een auto aan via een gebruiksvriendelijke website maar natuurlijk kan je ons ook telefonisch en per email bereiken. De 28 INQAR vestigingen vind je door heel Nederland, dat maakt INQAR de specialist in autoverhuur.