Zoek en reserveer je bestelauto bij INQAR Oss

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Specials
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW

Contactgegevens

INQAR Oss
Gasstraat-Oost 11M
5349 AH Oss

T 0412-743111
E oss(at)inqar(dot)nl

Oss

Openingstijden

Ma 08:00-17:30
Di 08:00-17:30
Wo 08:00-17:30
Do 08:00-17:30
Vrij 08:00-17:30
Za 08:00-12:00
Zo 00:00-00:00

Bestelauto huren in Oss

INQAR Autoverhuur heeft een ruim en divers assortiment aan bedrijfsauto’s. Van een compacte economische bedrijfsauto tot grote bedrijfsbussen met opbouw en laadlift. Dus voor een verhuizing en voor iedere andere klus waarvoor u laadruimte nodig heeft, bent u bij INQAR Autoverhuur aan het juiste adres. Tevens kunt u bij ons diverse handige verhuisartikelen verkrijgen, die de klus vergemakkelijken.

INQAR Oss is onderdeel van 'Auto 123 B.V.' en levert al jaren de beste service en kwaliteit bij verhuur van personenauto’s, bakwagens, personenbussen en verhuiswagens. Het goed opgeleide team wil je graag compleet ontzorgen. 

Naast de locatie in Oss hebben ze een vestiging in Den Bosch.

Bij Auto 123 B.V. bieden ze een compleet pakket aan. Naast autoverhuur is er ook Shortlease 1,2,3 en Autolease 1,2,3.  

Het team van INQAR Oss staat graag voor je klaar!

Acties bij INQAR Oss

Wagenpark - INQAR Oss

Contact met INQAR Oss

Geslacht

Hoe kunnen we u bereiken?

Lees hier de privacyverklaring om te begrijpen hoe wij je persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.

Auto huren in Oss?

Binnenkort wil je in Oss een auto huren, dan ben je bij INQAR autoverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren moderne auto’s en bestelbussen tegen een scherpe prijs. In die prijs zit een all-risk verzekering, inzittende verzekering, pechhulp, btw en 100 km vrij per dag verwerkt. Zo kom je niet voor verassingen door extra kosten te staan. We willen zo transparant en duidelijk mogelijk een auto verhuren. Daarnaast is elke INQAR vestiging BOVAG lid, wel zo vertrouwd.

Met INQAR kies je voor:
- Oplossingsgerichte autoverhuurders
- Heldere prijzen en duidelijk uitleg
- Hoge klantentevredenheid
- 29 vestigingen in heel Nederland 

Waar vind je ons in Oss?

Je vindt autoverhuurder INQAR Oss op bedrijventerrein Landweer. Naast de stad Oss zijn we ook goed bereikbaar voor de plaatsen Uden, Veghel, Schijndel en Zevenbergen.

Bestelbus huren in Oss?

Heb je een verhuiswagen nodig? Een bestelbus? Of een personenbus met plek voor 9 personen? Bij INQAR in Oss kunnen ze het allemaal leveren. De verhuiswagen kan een grote bakwagen met elektrische laadlift zijn. De bestelauto’s gaan vanaf 3m3 tot de grote bestelbussen van wel 15m3. Allemaal te besturen met rijbewijs B.  Je ziet we hebben diverse mogelijkheden om het vervoeren van goederen of mensen van dienst te zijn.

De kracht van INQAR autoverhuur!

INQAR autoverhuur wil graag je autoverhuurder zijn. Onze service gaat verder dan alleen auto verhuren. We denken graag met je mee over oplossing voor jouw mobiliteitsvraagstukken. We verhuren duizenden auto’s per jaar, van compacte goedkope auto’s tot grote bakwagens om mee te verhuizen. INQAR biedt het reserveren van een auto aan via een gebruiksvriendelijke website maar natuurlijk kan je ons ook telefonisch en per email bereiken. De 28 INQAR vestigingen vind je door heel Nederland, dat maakt INQAR de specialist in autoverhuur.