Gratis mobiliteitsoptie voor na de lockdown

Meteen weer mobiel als u uit de startblokken mag!

Voorziet u nu al een mobiliteitsbehoefte op het moment dat het land na Corona weer op gang gaat komen. Of het nu om een personenauto of bestelauto voor korte of langere tijd gaat, verzeker uzelf dan nu van de gepaste mobiliteit door een gratis vrijblijvende optie te plaatsen via deze pagina.

Gratis optie voor zekerheid.

Vooralsnog gaan wij ervan uit dat vanaf 20 mei het land langzaamaan weer op gang zal komen en wij nemen tijdig contact met u op om het gepaste voertuig op dat moment voor u klaar te hebben staan. Mocht het onverhoopt toch nog langer gaan duren, dan schuift het op tot het moment dat u daadwerkelijk weer aan de slag kunt. Pas wanneer definitief duidelijk is wanneer het moment van opstart is, beslist u of u definitief gebruik maakt van de optie.

Minder huurauto's.

Door de Corona crisis zijn veel wagenparken noodgedwongen afgebouwd, ten einde maximaal kosten te besparen gedurende de crisistijd. Om u tegen het eind van deze crisis tijdig de gewenste mobiliteit met de gepaste service te leveren, bieden wij u deze gratis en vrijblijvende mogelijkheid. Het is daarnaast natuurlijk ook mogelijk hier direct een auto via de website te reserveren voor elk gewenst moment.


Geslacht

Hoe kunnen we u bereiken?

Lees hier de privacyverklaring om te begrijpen hoe wij je persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.

Vind een INQAR
vestiging in uw buurt