Huur lokaal je auto in Almelo

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
Auto
Citroën C1 Promo-auto
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW

Huur lokaal je auto in Almelo

Ook onze branche is zwaar getroffen door de Coronacrisis. Doordat minder mensen erop uit trekken zien de lokale ondernemers omzetten dalen. Hecht je ook veel waarde aan je lokale ondernemers?  Steun dan je lokale autoverhuurder in Almelo. INQAR Autoverhuur bestaat uit zelfstandige ondernemers. Zij, die altijd net even dat extra stapje voor een klant willen zetten. 

INQAR Almelo
Weezebeeksingel 4
7609 PP Almelo
088-7307537
almelo@inqartwente.nl

Van alle markten thuis in Almelo

Onze dienstverlening is zeer uitgebreid. Je kan bij ons nl diverse soorten auto's, bussen en bakwagens huren.

Wil je een dag een auto huren, dan kan je dat al voor een bedrag vanaf € 25,-. Ga je binnenkort verhuizen, dan heb je de mogelijkheid om een bus of verhuiswagen bij ons te huren. Wij kunnen je daarin compleet verzorgen doormiddel van de accessoires, denk hierbij aan een verhuisdeken, steekwagen, verhuisdozen en nog meer. En ga je binnenkort een paar dagen weg met een groot aantal personen, dan hebben wij ook personenbussen. 

Ook voor zakelijke klanten staan wij klaar met onze bestelwagens, bakwagens met en zonder laadklep, maar ook de personenauto's kunnen wij aan jullie verhuren.

Uiteraard houden wij ons aan de RIVM voorschriften en maken wij onze auto's buiten de normale procedure nog eens extra schoon. Heb je uiteindelijk toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

'super service, super auto! Heerlijke reis Parijs en weer terug gehad! Een reservering was zo gemaakt en toen bleek dat de online gereserveerde auto niet aanwezig was kreeg ik zelfs een betere optie. De auto zag er super uit en de reis was super comfortabel. In overleg de auto op de afgesproken tijd afgeleverd en de afhandeling was super fijn. '

- review Monique -

Deel dit artikel via