Huur lokaal je auto in Deventer

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
Auto
Citroën C1 Promo-auto
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW

Huur lokaal je auto in Deventer

Ook onze branche is zwaar getroffen door de Coronacrisis. Doordat minder mensen erop uit trekken zien de lokale ondernemers omzetten dalen. Hecht je ook veel waarde aan je lokale ondernemers?  Steun dan je lokale autoverhuurder in Deventer. INQAR Autoverhuur bestaat uit zelfstandige ondernemers. Zij, die altijd net even dat extra stapje voor een klant willen zetten. 

INQAR Deventer
Hanzeweg 43b
7418 AV Deventer
0570-665995
info@inqar-vanderbijl.nl

Van alle markten thuis in Deventer

Onze dienstverlening is zeer uitgebreid. Je kan bij ons nl diverse soorten auto's, bussen en bakwagens huren.

Wil je een dag een auto huren, dan kan je dat al voor een bedrag vanaf € 25,-. Ga je binnenkort verhuizen, dan heb je de mogelijkheid om een bus of verhuiswagen bij ons te huren. Wij kunnen je daarin compleet verzorgen doormiddel van de accessoires, denk hierbij aan een verhuisdeken, steekwagen, verhuisdozen en nog meer. En ga je binnenkort een paar dagen weg met een groot aantal personen, dan hebben wij ook personenbussen. 

Huur lokaal in Deventer onze promo auto!

Ook voor zakelijke klanten staan wij klaar met onze bestelwagens, bakwagens met en zonder laadklep, maar ook de personenauto's kunnen wij aan jullie verhuren.

Uiteraard houden wij ons aan de RIVM voorschriften en maken wij onze auto's buiten de normale procedure nog eens extra schoon. Heb je uiteindelijk toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

'Ik heb een maandabonnement en dat bevalt mij erg goed , snelle en vlotte en correcte en nette afwikkeling van de rekeningen en zeer overzichtelijk , altijd vriendelijke behandeling , meedenkende mensen en een altijd mooie en schone auto , ik beveel u dit bedrijf echt aan!'

- review Martin -
Huur lokaal je auto in Deventer

Deel dit artikel via