Huur lokaal je auto in Heerde

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
Auto
Citroën C1 Promo-auto
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW

Huur lokaal je auto in Heerde

Ook onze branche is zwaar getroffen door de Coronacrisis. Doordat minder mensen erop uit trekken zien de lokale ondernemers omzetten dalen. Hecht je ook veel waarde aan je lokale ondernemers?  Steun dan je lokale autoverhuurder in Heerde. INQAR Autoverhuur bestaat uit zelfstandige ondernemers. Zij, die altijd net even dat extra stapje voor een klant willen zetten. 

INQAR Zwolle
Newtonweg 1E
8013 RD Zwolle

038-7113318
reservering@autoverhuur-direct.nl

Van alle markten thuis in Heerde

Onze dienstverlening is zeer uitgebreid. Je kan bij ons nl diverse soorten auto's, bussen en bakwagens huren.

Wil je een dag een auto huren, dan kan je dat al voor een bedrag vanaf € 25,-. Ga je binnenkort verhuizen, dan heb je de mogelijkheid om een bus of verhuiswagen bij ons te huren. Wij kunnen je daarin compleet verzorgen doormiddel van de accessoires, denk hierbij aan een verhuisdeken, steekwagen, verhuisdozen en nog meer. En ga je binnenkort een paar dagen weg met een groot aantal personen, dan hebben wij ook personenbussen. 

Ook voor zakelijke klanten staan wij klaar met onze bestelwagens, bakwagens met en zonder laadklep, maar ook de personenauto's kunnen wij aan jullie verhuren.

Uiteraard houden wij ons aan de RIVM voorschriften en maken wij onze auto's buiten de normale procedure nog eens extra schoon. Heb je uiteindelijk toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

'Op 21 augustus ben ik getrouwd met mijn vriendin. Wij zijn langs elke zaak in Zwolle geweest, maar telkens kregen we te horen dat we geen auto konden reserveren. Uiteindelijk kwamen we bij deze zaak en hebben we een auto gereserveerd. We mochten hem eerder ophalen en hoefden voor die uren niet te betalen. Toen we daar aankwamen hadden we zelfs nog keuze uit 3 auto's. Uiteindelijk hebben we een gekozen, die we niet eens gereserveerd hadden! Een ontzettend goede ervaring. Onze trouwdag was top!! En mede dankzij de geweldige auto, die iedereen even wilde bewonderen.'

- review Terence -

Deel dit artikel via