Huur lokaal je auto in Weidum

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
Auto
Citroën C1 Promo-auto
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW

Huur lokaal je auto in Weidum

Ook onze branche is zwaar getroffen door de Coronacrisis. Doordat minder mensen erop uit trekken zien de lokale ondernemers omzetten dalen. Hecht je ook veel waarde aan je lokale ondernemers?  Steun dan je lokale autoverhuurder in Leeuwarden. INQAR Autoverhuur bestaat uit zelfstandige ondernemers. Zij, die altijd net even dat extra stapje voor een klant willen zetten. 

INQAR Leeuwarden
Celsiusweg 1b
8912 AM Leeuwarden
058-2991922
reservering@autoverhuur-direct.nl

Van alle markten thuis in Weidum

Onze dienstverlening is zeer uitgebreid. Je kan bij ons nl diverse soorten auto's, bussen en bakwagens huren.

Wil je een dag een auto huren, dan kan je dat al voor een bedrag vanaf € 25,-. Ga je binnenkort verhuizen, dan heb je de mogelijkheid om een bus of verhuiswagen bij ons te huren. Wij kunnen je daarin compleet verzorgen doormiddel van de accessoires, denk hierbij aan een verhuisdeken, steekwagen, verhuisdozen en nog meer. En ga je binnenkort een paar dagen weg met een groot aantal personen, dan hebben wij ook personenbussen. 

Huur lokaal in Weidum onze promo auto!

Ook voor zakelijke klanten staan wij klaar met onze bestelwagens, bakwagens met en zonder laadklep, maar ook de personenauto's kunnen wij aan jullie verhuren.

Uiteraard houden wij ons aan de RIVM voorschriften en maken wij onze auto's buiten de normale procedure nog eens extra schoon. Heb je uiteindelijk toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

'Fijne auto, schoon, modern, van alle gemakken voorzien. Snel geregeld, makkelijk terugbrengen met sleutelkluis. Mijn fiets kon veilig binnen worden gestald.'

- review Michiel -
Huur lokaal je auto in Weidum

Deel dit artikel via