05 juni 2020

Afmetingen laadruimte bedrijfswagens

‹ Terug naar overzicht

Hoe groot zijn de afmetingen van een bedrijfswagen? INQAR heeft verschillende bedrijfswagens lees hier welke auto het meest geschikt is voor jou.

Elke klus behoeft zijn eigen bedrijfswagen. In ons ruime assortiment hebben wij voor ieder een geschikte bedrijfsauto, staat de auto die je zoekt er niet tussen? In de categorie specials zijn alle bijzondere auto's te vinden. Voor een passend advies kan je altijd contact opnemen met de vestiging bij jou in de buurt. 

Huurklasse Bestelwagen klein (K) van 3m3.

In deze klasse vind je bijvoorbeeld VW Caddy, Citroen Berlingo en ook de door ons afgebeelde Ford Transit Connect. Deze heeft de volgende afmetingen in zijn laadruimte (gebaseerd op 3m3).

Afmetingen: Breedte 1,2 meter, Hoogte 1,2 meter, Lengte 1,5 meter

Huurklasse Bestelwagen Midden (L) van 5 tot 7m3.

In deze klasse vind je bijvoorbeeld de Citroen Jumpy, de Mercedes Vito en de door ons afgebeelde Ford Custom.

Een Ford Transit Custom heeft de volgende afmetingen: Breedte 1.8 meter, Hoogte 1,4 meter, Lengte 2.5 meter

De wielkasten een deel van de ruimte innemen, dus de laadruimte achterin is smaller.

Huurklasse Bestelwagen gemiddeld (M) van 8m3 t/m 10 m3

In deze klasse vind je bijvoorbeeld Ford Transit. Deze heeft de volgende afmetingen: Breedte 1,4 meter, Hoogte 1,8 meter, Lengte 2,4 meter

Huurklasse Bestelwagen Groot (O) vanaf 10 m3.

Een auto in deze klasse is een Mercedes Sprinter L2H2 met de afmetingen: Breedte 1,8 meter, Hoogte 1,9 meter, Lengte 3,3 meter

De wielkasten nemen een deel van de ruimte in, achterin is het smaller dan voorin. Een Sprinter heeft een breedte van 1.4 meter tussen de wielkasten.

Huurklasse Bakwagen 18m3 met laadklep (Q) van 18m3

De bak wordt door een specialistisch bedrijf op de wagen geplaatst. Het voordeel van een bakwagen is dat er geen ruimteverlies is door de wielkasten, hierdoor kan de ruimte optimaal benut worden. De meest gangbare afmetingen van een bakwagen zijn: Breedte 2,1 meter, Hoogte 2 meter, Lengte 4,2 meter.

Onze vestigingen willen je graag informeren over de bedrijfswagens die wij verhuren. Een INQAR Autoverhuur vestiging als altijd dicht in de buurt. Klik hier voor een overzicht van de verhuurlocaties.

Reserveer direct een bedrijfswagen

Deel dit artikel via