14 mei 2020

#huurlokaal zoals #kooplokaal

‹ Terug naar overzicht

Ook onze branche is door de Coronacrisis zwaar getroffen. Hecht je ook veel waarde aan je lokale ondernemers? Steun ze door voor hun te kiezen bij het afnemen van goederen of diensten.

Lockdown is minder autorijden.

Doordat er minder gereden wordt, zowel zakelijk als prive, zijn de omzetten van de autoverhuurders flink gedaald. Gelukkig komen we nu langzaam uit de lockdown. 

#huurlokaal

Maar voordat we weer helemaal terug op het niveau van voor Corona zitten is er een lange weg te gaan. INQAR Autoverhuur bestaat uit zelfstandige ondernemers. Zij, die altijd net even dat extra stapje voor een klant willen zetten. 

Om de zelfstandige en lokale autoverhuurders weer op weg te helpen vragen we je graag, net als #kooplokaal voor de winkeliers, te huren bij het MKB in jouw buurt.

Van alle markten thuis .

Onze dienstverlening is zeer uitgebreid. Je kan bij ons diverse soorten auto's, bussen en bakwagens huren.

Wil je een dag een auto huren, dan kan dat al vanaf € 25,-.

Ga je binnenkort verhuizen, dan heb je de mogelijkheid om een bus of verhuiswagen bij ons te huren. We kunnen je daarin compleet verzorgen doormiddel van de accessoires, denk hierbij aan een verhuisdeken, steekwagen, verhuisdozen en nog meer. En ga je binnenkort een paar dagen weg met een groot aantal personen, dan hebben we ook personenbussen. 

RVIM richtlijnen en meer.

Uiteraard houden we ons aan de RIVM voorschriften en maken wij onze auto's buiten de normale procedure nog eens extra schoon. Heb je uiteindelijk toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!


Deel dit artikel via