13 juli 2020

INQAR H4 in Hardinxveld nieuwe franchisenemer

‹ Terug naar overzicht

INQAR verwelkomt INQAR H4

Franchiseformule INQAR Autoverhuur heeft afgelopen vrijdag een nieuwe franchisenemer met een vestiging in Hardinxveld mogen verwelkomen. Met de komst van INQAR Hardinxveld is INQAR autoverhuur nog beter in staat om landelijke en lokale klanten in het gebied rond Hardinxveld te bedienen. Het totaal aantal vestigingen van het franchisenetwerk in Nederland komt daarmee op bijna 30 vestigingen.

INQAR Hardinxveld is onderdeel van H4 lease gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en Deventer en is anderzijds ook bekend als INQAR H4 rental. Jesse Koster, directeur van INQAR Hardinxveld is blij om zich aan te sluiten bij INQAR. Hij en het team hebben ambitieuze plannen en willen samen met INQAR de bestaande activiteiten uit breiden met professionele autoverhuur en shortlease. H4 Lease is door de aansluiting bij INQAR instaat om alle klanten ook van tijdelijk vervoer te voorzien en hierdoor een volledige mobiliteitsoplossing te kunnen bieden. 

Jaco Vink, directeur van INQAR: ‘Met de uitbreiding met de vestiging in Hardinxveld bestaat INQAR autoverhuur uit 17 lokale zelfstandig ondernemers die gezamenlijk de krachten hebben gebundeld binnen hun eigen INQAR-franchiseconcept. De ondernemers richten zich allen binnen hun eigen exclusieve gebied volledig op professionele autoverhuur en shortlease voor zowel de particuliere en zakelijke markt.”

Op de foto van links naar rechts: Jaco Vink (Directeur INQAR), Macy Chapman, Björn de Groot, Jeffrey Meyer en Jesse Koster (Directeur H4 Rental).

Voor meer informatie over de opening, staat Macy Chapman je graag te woord. Je kan haat bereiken op 0184-725011 of per mail op rental@h4.nl 

Bekijk vestiging Hardinxveld

Deel dit artikel via