Zoek en reserveer je huurauto bij INQAR Hoofddorp

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW
Bekijk alle acties

Contactgegevens

INQAR Hoofddorp
Smaragdlaan 3
2132 VX Hoofddorp
    Bekijk op Google Maps ›
T 023-5622406
E hoofddorp(at)huurmij(dot)nl

Hoofddorp

Openingstijden

Ma 08:00-17:30
Di 08:00-17:30
Wo 08:00-17:30
Do 08:00-17:30
Vrij 08:00-17:30
Za 08:00-13:00
Zo 00:00-00:00

Auto huren in Hoofddorp

INQAR Hoofddorp is onderdeel van 'Huurmij BV'. Ze leveren al meer dan 40 jaar de beste kwaliteit en service op het gebied van verhuur van personenauto’s, bakwagens, personenbussen, en fietsen. Het goed opgeleide team wil je graag compleet ontzorgen. 

Ze bieden een compleet pakket aan; autoverhuur, shortlease en operational lease. Door een groot wagenpark en 4 vestigingen, die zich bevinden in Alphen aan den Rijn, Hoofddorp, Leiden en Leiderdorp bedienen ze een groot deel van Zuid -en Noordholland.

Het team van INQAR Hoofddorp staat graag voor je klaar!

Klik hier voor de shortlease en hier voor de operational lease mogelijkheden van Huurmij BV.

Acties bij INQAR Hoofddorp

Wagenpark - INQAR Hoofddorp

We hebben een FAQ pagina
voor al je vragen

Contact met INQAR Hoofddorp

Geslacht

Hoe kunnen we u bereiken?

Lees hier de privacyverklaring om te begrijpen hoe wij je persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.

Auto huren in Hoofddorp?

Binnenkort wil je in Hoofddorp een auto huren, dan ben je bij INQAR autoverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren moderne auto’s en bestelbussen tegen een scherpe prijs. In die prijs zit een all-risk verzekering, inzittende verzekering, pechhulp, btw en 100km vrij per dag verwerkt. Zo kom je niet voor verassingen door extra kosten te staan. We willen zo transparant en duidelijk mogelijk een auto verhuren. Daarnaast is elke INQAR vestiging BOVAG lid, wel zo vertrouwd. Huur een auto in Hoofddorp met INQAR.

Met INQAR kies je voor:
- Oplossingsgerichte autoverhuurders
- Heldere prijzen en duidelijk uitleg
- Hoge klantentevredenheid
- 29 vestigingen in heel Nederland

Waar vind je ons in Hoofddorp?

Je vindt autoverhuurder INQAR Hoofddorp op het bedrijventerrein Graan voor Visch. Naast de stad Hoofddorp zijn we ook goed bereikbaar voor de plaatsen Schiphol, Badhoevedorp, Nieuw Vennep en Aalsmeer.

Bestelbus huren in Hoofddorp?

Heb je een verhuiswagen nodig? Een bestelbus? Of een personenbus met plek voor 9 personen? Bij INQAR in Hoofddorp kunnen ze het allemaal leveren. De verhuiswagen kan een grote bakwagen met elektrische laadlift zijn. De bestelauto’s gaan vanaf 3m3 tot de grote bestelbussen van wel 15m3. Allemaal te besturen met rijbewijs B.  Je ziet we hebben diverse mogelijkheden om het vervoeren van goederen of mensen van dienst te zijn.

De kracht van INQAR autoverhuur!

INQAR autoverhuur wil graag je autoverhuurder zijn. Onze service gaat verder dan alleen auto verhuren. We denken graag met je mee over oplossing voor jouw mobiliteitsvraagstukken. We verhuren duizenden auto’s per jaar, van compacte goedkope auto’s tot grote bakwagens om mee te verhuizen. INQAR biedt het reserveren van een auto aan via een gebruiksvriendelijke website maar natuurlijk kan je ons ook telefonisch en per email bereiken. De 28 INQAR vestigingen vind je door heel Nederland, dat maakt INQAR de specialist in autoverhuur.