Zakelijk huren

Zakelijke mobilteit voor organisaties met een uitdagende mobiliteitsbehoefte. Als wagenparkbeheerder wil je de kosten beheersen, maar niet hoeven inboeten op flexibiliteit. INQAR begrijpt dat. Zo bieden wij autoverhuuroplossingen vanaf 1 dag tot 12 maanden. Je kunt daarbij de huurauto op ieder gewenst moment inleveren. Daarnaast hebben wij het breedste aanbod aan voertuigen. Oftewel voor iedere mobiliteitsbehoefte het juiste voertuig. Ons netwerk bestaat uit zelfstandige ondernemers en kunnen daarom snel met jou schakelen. De voordelen van INQAR voor wagenparkbeheerders: - eenvoudig goede landelijke afspraken maken voor uw gehele organisatie - centraal reserveren via servicedesk - landelijk dekkend netwerk - beheersbare kosten - breedste aanbod

Zakelijke mobiliteit op maat

INQAR betekent keuze en kwaliteit. Wij kunnen het complete bedrijfsleven mobiliteit op maat aanbieden. Een persoonlijke benadering is een startpunt, kwaliteit in ad hoc maatwerk ons én jouw eindpunt. De INQAR-kwaliteit laat zich altijd zien: vanaf de reservering, de rij-ervaring onderweg, tot aan afwikkeling achteraf.

Van gewone personenauto tot bakwagen met laadklep en van zzp’er tot wagenparkbeheerder; bij INQAR ben je op de juiste plek voor mobiliteit op maat. Door onze schaal van grootte en daarbij behorend wagenpark kunnen we jou altijd het passende voertuig leveren. Wij denken proactief en oplossingsgericht met je mee. En altijd tegen scherpe tarieven.

Deel dit artikel via