Zoek en reserveer je bestelauto bij INQAR Alphen a/d Rijn

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Specials
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW

Contactgegevens

INQAR Alphen a/d Rijn
Handelsweg 14
2404 CD Alphen a/d Rijn

T 071-5820820
E alphen(at)mail(dot)huurmij(dot)nl

Alphen a/d Rijn

Openingstijden
Nu geopend

Ma 08:00-17:30
Di 08:00-17:30
Wo 08:00-17:30
Do 08:00-17:30
Vrij 08:00-17:30
Za 08:00-17:30
Zo 00:00-00:00

Bestelauto huren in Alphen aan den Rijn

INQAR Autoverhuur heeft een ruim en divers assortiment aan bedrijfsauto’s. Van een compacte economische bedrijfsauto tot grote bedrijfsbussen met opbouw en laadlift. Dus voor een verhuizing en voor iedere andere klus waarvoor u laadruimte nodig heeft, bent u bij INQAR Autoverhuur aan het juiste adres. Tevens kunt u bij ons diverse handige verhuisartikelen verkrijgen, die de klus vergemakkelijken.

INQAR Alphen aan den Rijn is onderdeel van 'Huurmij BV'. Ze leveren al meer dan 40 jaar de beste kwaliteit en service op het gebied van verhuur van personenauto’s, bakwagens, personenbussen, en fietsen. Het goed opgeleide team wil je graag compleet ontzorgen. 

Ze bieden een compleet pakket aan; autoverhuur, shortlease en operational lease. Door een groot wagenpark en 4 vestigingen, die zich bevinden in Alphen aan den Rijn, Hoofddorp, Leiden en Leiderdorp bedienen ze een groot deel van Zuid -en Noordholland.

Het team van INQAR Huurmij staat graag voor je klaar!

Klik hier voor de shortlease en hier voor de operational lease mogelijkheden van Huurmij BV.

Acties bij INQAR Alphen a/d Rijn

Wagenpark - INQAR Alphen a/d Rijn

Contact met INQAR Alphen a/d Rijn

Geslacht

Hoe kunnen we u bereiken?

Lees hier de privacyverklaring om te begrijpen hoe wij je persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.

Auto huren in Alphen aan den Rijn?

Binnenkort wil je in Alphen aan den Rijn een auto huren, dan ben je bij INQAR autoverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren moderne auto’s en bestelbussen tegen een scherpe prijs. In die prijs zit een all-risk verzekering, inzittende verzekering, pechhulp, btw en 100 km vrij per dag verwerkt. Zo kom je niet voor verassingen door extra kosten te staan. We willen zo transparant en duidelijk mogelijk een auto verhuren. Daarnaast is elke INQAR vestiging BOVAG lid, wel zo vertrouwd. Auto of busje huren in Alphen aan den Rijn? Dan bent u bij INQAR aan het juiste adres.

Met INQAR kies je voor:
- Oplossingsgerichte autoverhuurders
- Heldere prijzen en duidelijk uitleg
- Hoge klantentevredenheid
- 29 vestigingen in heel Nederland

Waar vind je ons in Alphen aan den Rijn?

Je vindt autoverhuurder INQAR Alphen aan den Rijn op het bedrijventerrein Rijnhaven-Oost. Naast de stad Alphen aan den Rijn zijn we ook goed bereikbaar voor de plaatsen Bodegraven, Nieuwkoop, Woerden en Koudekerk aan den Rijn.

Bestelbus huren in Alphen aan den Rijn?

Heb je een verhuiswagen nodig? Een bestelbus? Of een personenbus met plek voor 9 personen? Bij INQAR in Alphen aan den Rijn kunnen ze het allemaal leveren. De verhuiswagen kan een grote bakwagen met elektrische laadlift zijn. De bestelauto’s gaan vanaf 3m3 tot de grote bestelbussen van wel 15m3. Allemaal te besturen met rijbewijs B.  Je ziet we hebben diverse mogelijkheden om het vervoeren van goederen of mensen van dienst te zijn.

De kracht van INQAR autoverhuur!

INQAR autoverhuur wil graag je autoverhuurder zijn. Onze service gaat verder dan alleen auto verhuren. We denken graag met je mee over oplossing voor jouw mobiliteitsvraagstukken. We verhuren duizenden auto’s per jaar, van compacte goedkope auto’s tot grote bakwagens om mee te verhuizen. INQAR biedt het reserveren van een auto aan via een gebruiksvriendelijke website maar natuurlijk kan je ons ook telefonisch en per email bereiken. De 28 INQAR vestigingen vind je door heel Nederland, dat maakt INQAR de specialist in autoverhuur.