Zoek en reserveer je bestelauto bij INQAR Enschede

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Specials
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW

Contactgegevens

INQAR Enschede
Boddenkampsingel 2-10
7514 AR Enschede

T 088-7307536
E enschede(at)inqaroost(dot)nl

Enschede

Openingstijden

Ma 08:00-17:00
Di 08:00-17:00
Wo 08:00-17:00
Do 08:00-17:00
Vrij 08:00-17:00
Za 08:30-13:30
Zo 00:00-00:00

Bestelauto huren in Enschede

INQAR Autoverhuur heeft een ruim en divers assortiment aan bedrijfsauto’s. Van een compacte economische bedrijfsauto tot grote bedrijfsbussen met opbouw en laadlift. Dus voor een verhuizing en voor iedere andere klus waarvoor u laadruimte nodig heeft, bent u bij INQAR Autoverhuur aan het juiste adres. Tevens kunt u bij ons diverse handige verhuisartikelen verkrijgen, die de klus vergemakkelijken.

INQAR Enschede is onderdeel van 'Autoverhuur Twente' en levert al meer dan 80 jaar de beste kwaliteit en afleverservice op het gebied van verhuur van auto’s, bedrijfswagens, personenbussen, en verhuiswagens. Naast de locatie in Enschede hebben ze een vestiging in Almelo en Hengelo.

Ze zijn vooruitstrevend met elektrische auto’s die worden aangeschaft en hebben een start gemaakt met deelauto’s. De klanten van Autoverhuur Twente geven een 100% aanbeveling.

Het team van INQAR Enschede staat graag voor je klaar!

Acties bij INQAR Enschede

Wagenpark - INQAR Enschede

Geen voertuigen gevonden.

Contact met INQAR Enschede

Geslacht

Hoe kunnen we u bereiken?

Lees hier de privacyverklaring om te begrijpen hoe wij je persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.

Auto huren in Enschede?

Binnenkort wil je in Enschede een auto huren, dan ben je bij INQAR autoverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren moderne auto’s en bestelbussen tegen een scherpe prijs. In die prijs zit een all-risk verzekering, inzittende verzekering, pechhulp, btw en 100 km vrij per dag verwerkt. Zo kom je niet voor verassingen door extra kosten te staan. We willen zo transparant en duidelijk mogelijk een auto verhuren. Daarnaast is elke INQAR vestiging BOVAG lid, wel zo vertrouwd. Wil je een auto huren in Enschede? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met INQAR kies je voor:
- Oplossingsgerichte autoverhuurders
- Heldere prijzen en duidelijk uitleg
- Hoge klantentevredenheid
- 29 vestigingen in heel Nederland

Waar vind je ons in Enschede?

Je vindt autoverhuurder INQAR Enschede in de buurt van het Centraal Station en de Universiteit van Twente. Naast de stad Enschede zijn we ook goed bereikbaar voor de plaatsen Haaksbergen, Hengelo OV, Oldenzaal en Losser.

Verhuiswagen huren in Enschede?

Heb je een verhuiswagen nodig? Een bestelbus? Of een personenbus met plek voor 9 personen? Bij INQAR in Enschede kunnen ze het allemaal leveren. De verhuiswagen kan een grote bakwagen met elektrische laadlift zijn. De bestelauto’s gaan vanaf 3m3 tot de grote bestelbussen van wel 15m3. Allemaal te besturen met rijbewijs B.  Je ziet we hebben diverse mogelijkheden om het vervoeren van goederen of mensen van dienst te zijn.

De kracht van INQAR autoverhuur!

INQAR autoverhuur wil graag je autoverhuurder zijn. Onze service gaat verder dan alleen auto verhuren. We denken graag met je mee over oplossing voor jouw mobiliteitsvraagstukken. We verhuren duizenden auto’s per jaar, van compacte goedkope auto’s tot grote bakwagens om mee te verhuizen. INQAR biedt het reserveren van een auto aan via een gebruiksvriendelijke website maar natuurlijk kan je ons ook telefonisch en per email bereiken. De 28 INQAR vestigingen vind je door heel Nederland, dat maakt INQAR de specialist in autoverhuur.