Zoek en reserveer je bestelauto bij INQAR Meppel

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Specials
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW

Contactgegevens

INQAR Meppel
Zomerdijk 9b
7942 JR Meppel

T 0522-237900
E reservering(at)autoverhuur-direct(dot)nl

Meppel

Openingstijden

Ma 08:00-18:00
Di 08:00-18:00
Wo 08:00-18:00
Do 08:00-18:00
Vrij 08:00-18:00
Za 08:00-13:00
Zo 00:00-00:00

Bestelauto huren in Meppel

INQAR Autoverhuur heeft een ruim en divers assortiment aan bedrijfsauto’s. Van een compacte economische bedrijfsauto tot grote bedrijfsbussen met opbouw en laadlift. Dus voor een verhuizing en voor iedere andere klus waarvoor u laadruimte nodig heeft, bent u bij INQAR Autoverhuur aan het juiste adres. Tevens kunt u bij ons diverse handige verhuisartikelen verkrijgen, die de klus vergemakkelijken.

INQAR Meppel is onderdeel van Mobiliteit-Direct en levert al meer dan 14 jaar de beste kwaliteit en service op het gebied van verhuur van personenauto’s, personenbussen en verhuiswagens. Het goed opgeleide team wil je graag compleet ontzorgen.

Zaterdag.

Hou er rekening mee dat INQAR Meppel op zaterdag alleen op reservering open is.

Shortlease.

Ze bieden naast autoverhuur ook shortlease aan. Door een groot wagenpark en 3 vestigingen, die zich in Meppel, Zwolle en Leeuwarden bevinden, kunnen ze in het Noorden en Oosten van Nederland je uitstekend bedienen.

Klik hier voor de shortlease mogelijkheden van Direct-Mobiliteit 

Acties bij INQAR Meppel

Wagenpark - INQAR Meppel

Contact met INQAR Meppel

Geslacht

Hoe kunnen we u bereiken?

Lees hier de privacyverklaring om te begrijpen hoe wij je persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.

Auto huren in Meppel?

Binnenkort wil je in Meppel een auto huren? dan ben je bij INQAR autoverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren moderne auto’s en bestelbussen tegen een scherpe prijs. In die prijs zit een all-risk verzekering, inzittende verzekering, pechhulp, btw en 100 km vrij per dag verwerkt. Zo kom je niet voor verassingen door extra kosten te staan. We willen zo transparant en duidelijk mogelijk een auto verhuren. Daarnaast is elke INQAR vestiging BOVAG lid, wel zo vertrouwd. Ben je o.a. in de buurt van Meppel en wil je het wonderschone Giethoorn bezoeken huur dan een auto bij ons.

Met INQAR kies je voor:
- Oplossingsgerichte autoverhuurders
- Heldere prijzen en duidelijk uitleg
- Hoge klantentevredenheid
- 29 vestigingen in heel Nederland

Waar vind je ons in Meppel?

Je vindt autoverhuurder INQAR Meppel op het bedrijventerrein de Oevers. Naast de stad Meppel zijn we ook goed bereikbaar voor de plaatsen Steenwijk, Hoogeveen, Staphorst en Nieuwleusen.


Bestelbus huren in Meppel?

Heb je een verhuiswagen nodig? Een bestelbus? Of een personenbus met plek voor 9 personen? Bij INQAR in Meppel kunnen ze het allemaal leveren. De verhuiswagen kan een grote bakwagen met elektrische laadlift zijn. De bestelauto’s gaan vanaf 3m3 tot de grote bestelbussen van wel 15m3. Allemaal te besturen met rijbewijs B.  Je ziet we hebben diverse mogelijkheden om het vervoeren van goederen of mensen van dienst te zijn.

De kracht van INQAR autoverhuur!

INQAR autoverhuur wil graag je autoverhuurder zijn. Onze service gaat verder dan alleen auto verhuren. We denken graag met je mee over oplossing voor jouw mobiliteitsvraagstukken. We verhuren duizenden auto’s per jaar, van compacte goedkope auto’s tot grote bakwagens om mee te verhuizen. INQAR biedt het reserveren van een auto aan via een gebruiksvriendelijke website maar natuurlijk kan je ons ook telefonisch en per email bereiken. De 28 INQAR vestigingen vind je door heel Nederland, dat maakt INQAR de specialist in autoverhuur.