Zoek en reserveer je bestelauto bij INQAR Nijmegen

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Specials
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW

Contactgegevens

INQAR Nijmegen
Hogelandseweg 56
6545 AB Nijmegen

T 024-2020013
E info(at)inqar-debeijer(dot)nl

Nijmegen

Openingstijden

Ma 08:00-18:00
Di 08:00-18:00
Wo 08:00-18:00
Do 08:00-18:00
Vrij 08:00-18:00
Za 08:30-10:30
Zo 00:00-00:00

Bestelauto huren in Nijmegen

INQAR Autoverhuur heeft een ruim en divers assortiment aan bedrijfsauto’s. Van een compacte economische bedrijfsauto tot grote bedrijfsbussen met opbouw en laadlift. Dus voor een verhuizing en voor iedere andere klus waarvoor u laadruimte nodig heeft, bent u bij INQAR Autoverhuur aan het juiste adres. Tevens kunt u bij ons diverse handige verhuisartikelen verkrijgen, die de klus vergemakkelijken.

INQAR Nijmegen is onderdeel van Autoverhuur de Beijer BV en levert al meer dan 9 jaar de beste kwaliteit en service op het gebied van verhuur van personenauto’s, bakwagens en personenbussen. Het goed opgeleide team wil je graag compleet ontzorgen.

Bij INQAR Nijmegen bieden ze een compleet pakket, naast het huren van auto's kan je ook terecht voor shortlease.

Het team van INQAR De Beijer staat graag voor je klaar!

Acties bij INQAR Nijmegen

Wagenpark - INQAR Nijmegen

Contact met INQAR Nijmegen

Geslacht

Hoe kunnen we u bereiken?

Lees hier de privacyverklaring om te begrijpen hoe wij je persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.

Auto huren in Nijmegen?

Binnenkort wil je in Nijmegen een auto huren, dan ben je bij INQAR autoverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren moderne auto’s en bestelbussen tegen een scherpe prijs. In die prijs zit een all-risk verzekering, inzittende verzekering, pechhulp, btw en 100 km vrij per dag verwerkt. Zo kom je niet voor verassingen door extra kosten te staan. We willen zo transparant en duidelijk mogelijk een auto verhuren. Daarnaast is elke INQAR vestiging BOVAG lid, wel zo vertrouwd. Auto huren in Nijmegen? Dan ben je bij INQAR aan het juiste adres.

Met INQAR kies je voor:
- Oplossingsgerichte autoverhuurders
- Heldere prijzen en duidelijk uitleg
- Hoge klantentevredenheid
- 29 vestigingen in heel Nederland

Waar vind je ons in Nijmegen?

Je vindt autoverhuurder INQAR Nijmegen op bedrijventerrein West Kanaaldijk. Naast de stad Nijmegen zijn we ook goed bereikbaar voor de plaatsen Wijchen, Bemmel, Beuningen en Groesbeek.

Bestelbus huren in Nijmegen?

Heb je een verhuiswagen nodig? Een bestelbus? Of een personenbus met plek voor 9 personen? Bij INQAR in Nijmegen kunnen ze het allemaal leveren. De verhuiswagen kan een grote bakwagen met elektrische laadlift zijn. De bestelauto’s gaan vanaf 3m3 tot de grote bestelbussen van wel 15m3. Allemaal te besturen met rijbewijs B.  Je ziet we hebben diverse mogelijkheden om het vervoeren van goederen of mensen van dienst te zijn.

De kracht van INQAR autoverhuur!

INQAR autoverhuur wil graag je autoverhuurder zijn. Onze service gaat verder dan alleen auto verhuren. We denken graag met je mee over oplossing voor jouw mobiliteitsvraagstukken. We verhuren duizenden auto’s per jaar, van compacte goedkope auto’s tot grote bakwagens om mee te verhuizen. INQAR biedt het reserveren van een auto aan via een gebruiksvriendelijke website maar natuurlijk kan je ons ook telefonisch en per email bereiken. De 28 INQAR vestigingen vind je door heel Nederland, dat maakt INQAR de specialist in autoverhuur.