Zoek en reserveer je bestelauto bij INQAR Ridderkerk

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Specials
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW

Contactgegevens

INQAR Drechtsteden
Let op: uitgifte/inname via INQAR Zwijndrecht: Molenvliet 83
3335 LH Zwijndrecht

T 078-6100394
E info(at)inqar-drechtsteden(dot)nl

Zwijndrecht

Openingstijden
Nu geopend

Ma 08:00-17:30
Di 08:00-17:30
Wo 08:00-17:30
Do 08:00-17:30
Vrij 08:00-17:30
Za 09:00-16:00
Zo 00:00-00:00

Bestelauto huren in Ridderkerk

INQAR Autoverhuur heeft een ruim en divers assortiment aan bedrijfsauto’s. Van een compacte economische bedrijfsauto tot grote bedrijfsbussen met opbouw en laadlift. Dus voor een verhuizing en voor iedere andere klus waarvoor u laadruimte nodig heeft, bent u bij INQAR Autoverhuur aan het juiste adres. Tevens kunt u bij ons diverse handige verhuisartikelen verkrijgen, die de klus vergemakkelijken.

INQAR Drechtsteden is gevestigd in Zwijndrecht en voorziet van daaruit niet alleen de Drechtsteden maar ook Ridderkerk/Rotterdam-Zuid, de Alblasserwaard en de Hoeksche Waard van huurauto’s. Dit doen zij al meer dan 10 jaar. Zij hebben niet alleen een uitgebreid aanbod aan personenwagens maar ook een grote diversiteit aan bedrijfswagens, personenbussen en verhuiswagens.

Bij INQAR Drechtsteden bieden ze een compleet mobiliteitspakket, een autogarage, ruitherstel en shortlease. Sinds kort hebben zij ook een VIP bus in het assortiment, bij uitstek geschikt voor transport van zakenrelaties of bijvoorbeeld een schoolgala.

Het team van INQAR Drechtsteden staat graag voor je klaar!

Acties bij INQAR Drechtsteden

Wagenpark - INQAR Drechtsteden

Contact met INQAR Drechtsteden

Geslacht

Hoe kunnen we u bereiken?

Lees hier de privacyverklaring om te begrijpen hoe wij je persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.

Auto huren in Ridderkerk?

Binnenkort wil je in Ridderkerk een auto huren, dan ben je bij INQAR autoverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren moderne auto’s en bestelbussen tegen een scherpe prijs. In die prijs zit een all-risk verzekering, inzittende verzekering, pechhulp, btw en 100km vrij per dag verwerkt. Zo kom je niet voor verassingen door extra kosten te staan. We willen zo transparant en duidelijk mogelijk een auto verhuren. Daarnaast is elke INQAR vestiging BOVAG lid, wel zo vertrouwd. Huur voordelig een auto in Ridderkerk, bekijk het aanbod!

Met INQAR kies je voor:
- Oplossingsgerichte autoverhuurders
- Heldere prijzen en duidelijk uitleg
- Hoge klantentevredenheid
- 29 vestigingen in heel Nederland

Waar vind je ons ?

Je vindt autoverhuurder INQAR Drechtsteden op bedrijventerrein Molenvliet in Zwijndrecht op 10 minuten van het centrum van Ridderkerk. Naast de stad Ridderkerk zijn we ook goed bereikbaar voor de Drechtsteden, Rotterdam-Zuid, Alblasserwaard en de Hoeksche Waard.

Bestelbus huren in Ridderkerk?

Heb je een verhuiswagen nodig? Een bestelbus? Of een personenbus met plek voor 9 personen? Bij INQAR in Ridderkerk kunnen ze het allemaal leveren. De verhuiswagen kan een grote bakwagen met elektrische laadlift zijn. De bestelauto’s gaan vanaf 3m3 tot de grote bestelbussen van wel 15m3. Allemaal te besturen met rijbewijs B.  Je ziet we hebben diverse mogelijkheden om het vervoeren van goederen of mensen van dienst te zijn.

De kracht van INQAR autoverhuur!

INQAR autoverhuur wil graag je autoverhuurder zijn. Onze service gaat verder dan alleen auto verhuren. We denken graag met je mee over oplossing voor jouw mobiliteitsvraagstukken. We verhuren duizenden auto’s per jaar, van compacte goedkope auto’s tot grote bakwagens om mee te verhuizen. INQAR biedt het reserveren van een auto aan via een gebruiksvriendelijke website maar natuurlijk kan je ons ook telefonisch en per email bereiken. De 28 INQAR vestigingen vind je door heel Nederland, dat maakt INQAR de specialist in autoverhuur.