Zoek en reserveer je bestelauto bij INQAR Zaandam

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Specials
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW

Contactgegevens

INQAR Zaandam
Ronde Tocht 10
1507 CC Zaandam

T 075-6590123
E arno(at)adriejonk(dot)nl

Zaandam

Openingstijden
Nu geopend

Ma 08:00-18:00
Di 08:00-18:00
Wo 08:00-18:00
Do 08:00-18:00
Vrij 08:00-18:00
Za 08:00-17:00
Zo 00:00-00:00

Bestelauto huren in Zaandam

INQAR Autoverhuur heeft een ruim en divers assortiment aan bedrijfsauto’s. Van een compacte economische bedrijfsauto tot grote bedrijfsbussen met opbouw en laadlift. Dus voor een verhuizing en voor iedere andere klus waarvoor u laadruimte nodig heeft, bent u bij INQAR Autoverhuur aan het juiste adres. Tevens kunt u bij ons diverse handige verhuisartikelen verkrijgen, die de klus vergemakkelijken.

INQAR Zaandam is onderdeel 'Autoverhuur Adrie Jonk' en levert al meer dan 50 jaar de beste kwaliteit en service op het gebied van verhuur van auto’s, bedrijfswagens, personenbussen, koelwagens  en verhuiswagens. Het goed opgeleide team wil je graag compleet ontzorgen.

Met verhuurvestigingen in Purmerend, Heerhugowaard en Zaandam zijn ze in Noord-Holland goed vertegenwoordigd. Naast het verhuren van auto's zijn ze fullservice autobedrijf. Zie www.adriejonk.nl voor meer informatie.

Het team van INQAR Adrie Jonk staat graag voor je klaar!

Acties bij INQAR Zaandam

Wagenpark - INQAR Zaandam

Contact met INQAR Zaandam

Geslacht

Hoe kunnen we u bereiken?

Lees hier de privacyverklaring om te begrijpen hoe wij je persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.

Auto huren in Zaandam?

Binnenkort wil je in Zaandam een auto huren, dan ben je bij INQAR autoverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren moderne auto’s en bestelbussen tegen een scherpe prijs. In die prijs zit een all-risk verzekering, inzittende verzekering, pechhulp, btw en 100 km vrij per dag verwerkt. Zo kom je niet voor verassingen door extra kosten te staan. We willen zo transparant en duidelijk mogelijk een auto verhuren. Daarnaast is elke INQAR vestiging BOVAG lid, wel zo vertrouwd. Auto of busje huren in Zaandam? Dan bent u bij INQAR aan het juiste adres.

Met INQAR kies je voor:
- Oplossingsgerichte autoverhuurders
- Heldere prijzen en duidelijk uitleg
- Hoge klantentevredenheid
- 29 vestigingen in heel Nederland

Waar vind je ons in Zaandam?

Je vindt autoverhuurder INQAR Zaandam op het bedrijventerrein Westerspoor-Zuid. Naast de stad Zaandam zijn we ook goed bereikbaar voor de plaatsen Zaandijk, Koog aan de Zaan, Wormerveer en Krommenie.

Bestelbus huren in Zaandam?

Heb je een verhuiswagen nodig? Een bestelbus? Of een personenbus met plek voor 9 personen? Bij INQAR in Zaandam kunnen ze het allemaal leveren. De verhuiswagen kan een grote bakwagen met elektrische laadlift zijn. De bestelauto’s gaan vanaf 3m3 tot de grote bestelbussen van wel 15m3. Allemaal te besturen met rijbewijs B.  Je ziet we hebben diverse mogelijkheden om het vervoeren van goederen of mensen van dienst te zijn.

De kracht van INQAR autoverhuur!

INQAR autoverhuur wil graag je autoverhuurder zijn. Onze service gaat verder dan alleen auto verhuren. We denken graag met je mee over oplossing voor jouw mobiliteitsvraagstukken. We verhuren duizenden auto’s per jaar, van compacte goedkope auto’s tot grote bakwagens om mee te verhuizen. INQAR biedt het reserveren van een auto aan via een gebruiksvriendelijke website maar natuurlijk kan je ons ook telefonisch en per email bereiken. De 28 INQAR vestigingen vind je door heel Nederland, dat maakt INQAR de specialist in autoverhuur.