Over INQAR

INQAR Autoverhuur biedt altijd een passende oplossing of het nu gaat om autoverhuur korte of lange termijn autoverhuur of shortlease. Met een verhuurvloot van in totaal ruim 3.500 voertuigen bieden wij een ruime keuze aan personenauto’s, bestelauto’s, bakwagens, personenbussen en speciale voertuigen. Het landelijk dekkend netwerk van vestigingen maakt dat er altijd wel een vestiging in de buurt is. De franchiseorganisatie INQAR Autoverhuur bestaat uit een gemotiveerde club zelfstandig ondernemers die begrijpen dat persoonlijke aandacht, kwaliteit en service in combinatie met een concurrerende prijs het verschil maakt.

Franchise

INQAR Autoverhuur is voort gekomen uit een groep professionele autoverhuurders die in 2015 de krachten wilden bundelen en gezamenlijk met een financieringsmaatschappij een nieuwe franchiseorganisatie zijn gestart. Het merendeel van de autoverhuurders bestonden toen al  tientallen jaren en genieten daardoor goede lokale bekendheid in hun vestigingsplaats en regio. Het zijn zelfstandig ondernemers die voor eigen rekening en risico hun onderneming runnen en door hun jarenlange ervaring specialisten zijn op het gebieden van autoverhuur en shortlease. Onze hoofdactiviteit is autoverhuur.

Belangrijkste redenen om binnen de INQAR Autoverhuur franchiseorganisatie samen te werken zijn:

  • Sterk merk met uniforme uitstraling en nationale bekendheid
  • Inkoopvoordelen
  • Kostenreductie
  • Samen nationale of regio overschrijdende zakelijke klanten bedienen
  • Gezamenlijke marketing
  • Kennisuitwisseling
  • Innoverend vermogen en toekomstperspectief
  • Faciliterend franchisekantoor

Eind 2017 hebben van de toenmalige franchisenemers 16 gelijkgestemde ondernemers de financieringsmaatschappij uitgekocht en daarmee de INQAR franchiseorganisatie volledig overgenomen. Inqar Franchise B.V. is toen opgericht en van hieruit worden alle activiteiten ten behoeve van de franchise gefaciliteerd. Coöperatieve Vereniging Inqar Nederland U.A.  is 100% eigenaar van de Inqar Franchise B.V.. Binnen de vereniging hebben alle franchisenemers, zolang zij een franchisecontract hebben, een gelijk aandeel en stemrecht en zijn dus medeaandeelhouder van de formule.

Samen voor jouw optimale mobiliteit!!   

INQAR; ondernemers die altijd net even dat extra stapje voor een klant willen zetten.  

Deel dit artikel via