Zoek en reserveer je personenbus bij INQAR Den Bosch

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Specials
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW

Contactgegevens

INQAR Den Bosch
Speldenmakerstraat 9
5232 BH Den Bosch

T 073-2100200
E denbosch(at)inqar(dot)nl

Den Bosch

Openingstijden

Ma 08:00-17:30
Di 08:00-17:30
Wo 08:00-17:30
Do 08:00-17:30
Vrij 08:00-17:30
Za 08:00-12:00
Zo 00:00-00:00

Personenbus huren in Den Bosch

INQAR Autoverhuur biedt verschillende mogelijkheden voor groepsvervoer. Voor een weekendje weg met de sportvereniging of een bedrijfsuitje tot een gezellige groepsreis naar de sneeuw. Een ruime 9-persoonsbus of een luxere 7-persoonsauto? INQAR Autoverhuur heeft het allemaal!

INQAR Den Bosch is onderdeel van 'Auto 123 B.V.' en levert al jaren de beste service en kwaliteit bij verhuur van personenauto’s, bakwagens, personenbussen en verhuiswagens. Het goed opgeleide team wil je graag compleet ontzorgen. 

Naast de locatie in Den Bosch hebben ze een vestiging in Oss.

Bij Auto 123 B.V. bieden ze een compleet pakket aan. Naast autoverhuur is er ook Shortlease 1,2,3 en Autolease 1,2,3.  

Het team van INQAR Den Bosch staat graag voor je klaar!

Acties bij INQAR Den Bosch

Wagenpark - INQAR Den Bosch

Contact met INQAR Den Bosch

Geslacht

Hoe kunnen we u bereiken?

Lees hier de privacyverklaring om te begrijpen hoe wij je persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.

Auto huren in Den Bosch?

Binnenkort wil je in Den Bosch een auto huren, dan ben je bij INQAR autoverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren moderne auto’s en bestelbussen tegen een scherpe prijs. In die prijs zit een all-risk verzekering, inzittende verzekering, pechhulp, btw en 100 km vrij per dag verwerkt. Zo kom je niet voor verassingen door extra kosten te staan. We willen zo transparant en duidelijk mogelijk een auto verhuren. Daarnaast is elke INQAR vestiging BOVAG lid, wel zo vertrouwd.

Met INQAR kies je voor:
- Oplossingsgerichte autoverhuurders
- Heldere prijzen en duidelijk uitleg
- Hoge klantentevredenheid
- 29 vestigingen in heel Nederland

Waar vind je ons in Den Bosch?

Je vindt autoverhuurder INQAR Den Bosch op het Rietvelden Bedrijventerrein. Naast de stad Den Bosch zijn we ook goed bereikbaar voor de plaatsen Vught, Boxtel, Waalwijk en Drunen.

Verhuiswagen huren in Den Bosch?

Heb je een verhuiswagen nodig? Een bestelbus? Of een personenbus met plek voor 9 personen? Bij INQAR in Den Bosch kunnen ze het allemaal leveren. De verhuiswagen kan een grote bakwagen met elektrische laadlift zijn. De bestelauto’s gaan vanaf 3m3 tot de grote bestelbussen van wel 15m3. Allemaal te besturen met rijbewijs B.  Je ziet we hebben diverse mogelijkheden om het vervoeren van goederen of mensen van dienst te zijn.

De kracht van INQAR autoverhuur!

INQAR autoverhuur wil graag je autoverhuurder zijn. Onze service gaat verder dan alleen auto verhuren. We denken graag met je mee over oplossing voor jouw mobiliteitsvraagstukken. We verhuren duizenden auto’s per jaar, van compacte goedkope auto’s tot grote bakwagens om mee te verhuizen. INQAR biedt het reserveren van een auto aan via een gebruiksvriendelijke website maar natuurlijk kan je ons ook telefonisch en per email bereiken. De 28 INQAR vestigingen vind je door heel Nederland, dat maakt INQAR de specialist in autoverhuur.