Zoek en reserveer je huurauto bij INQAR Almelo

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Specials
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW
Bekijk alle acties

Contactgegevens

INQAR Almelo
Weezebeeksingel 4
7609 PP Almelo
    Bekijk op Google Maps ›
T 088-7307537
E almelo(at)inqaroost(dot)nl

Almelo

Openingstijden

Ma 08:00-17:00
Di 08:00-17:00
Wo 08:00-17:00
Do 08:00-17:00
Vrij 08:00-17:00
Za 08:30-12:00
Zo 00:00-00:00

Auto huren in Almelo

INQAR Almelo is onderdeel van 'Autoverhuur Oost' en levert al meer dan 80 jaar de beste kwaliteit en afleverservice op het gebied van autoverhuur. Zij hebben niet alleen een uitgebreid aanbod aan personenwagens maar ook een grote diversiteit aan bedrijfswagens, personenbussen en verhuiswagens. Naast de locatie in Almelo hebben ze een vestiging in Enschede en Hengelo.

Ze zijn vooruitstrevend met elektrische huurauto’s en hebben inmiddels ook een start gemaakt met deelauto’s. De klanten van Autoverhuur Oost geven een 100% aanbeveling.

Het team van INQAR Almelo staat graag voor je klaar!


Acties bij INQAR Almelo

Wagenpark - INQAR Almelo

Geen voertuigen gevonden.

We hebben een FAQ pagina
voor al je vragen

Contact met INQAR Almelo

Geslacht

Hoe kunnen we u bereiken?

Lees hier de privacyverklaring om te begrijpen hoe wij je persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.

Auto huren in Almelo?

Binnenkort wil je in Almelo een auto huren, dan ben je bij INQAR autoverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren moderne auto’s en bestelbussen tegen een scherpe prijs. In die prijs zit een all-risk verzekering, inzittende verzekering, pechhulp, btw en 100 km vrij per dag verwerkt. Zo kom je niet voor verassingen door extra kosten te staan. We willen zo transparant en duidelijk mogelijk een auto verhuren. Daarnaast is elke INQAR vestiging BOVAG lid, wel zo vertrouwd.

Met INQAR kies je voor:
- Oplossingsgerichte autoverhuurders
- Heldere prijzen en duidelijk uitleg
- Hoge klantentevredenheid
- 29 vestigingen in heel Nederland

Waar vind je ons in Almelo?

Je vindt autoverhuurder INQAR Almelo op bedrijventerrein De Buitenhaven. Naast de stad Almelo zijn we ook goed bereikbaar voor de plaatsen Vriezenveen, Nijverdal, Wierden en Enter.

Bestelbus huren in Almelo?

Heb je een verhuiswagen nodig? Een bestelbus? Of een personenbus met plek voor 9 personen? Bij INQAR in Almelo kunnen ze het allemaal leveren. De verhuiswagen kan een grote bakwagen met elektrische laadlift zijn. De bestelauto’s gaan vanaf 3m3 tot de grote bestelbussen van wel 15m3 . Allemaal te besturen met rijbewijs B.  Je ziet we hebben diverse mogelijkheden om het vervoeren van goederen of mensen van dienst te zijn.

De kracht van INQAR autoverhuur!

INQAR autoverhuur wil graag je autoverhuurder zijn. Onze service gaat verder dan alleen auto verhuren. We denken graag met je mee over oplossing voor jouw mobiliteitsvraagstukken. We verhuren duizenden auto’s per jaar, van compacte goedkope auto’s tot grote bakwagens om mee te verhuizen. INQAR biedt het reserveren van een auto aan via een gebruiksvriendelijke website maar natuurlijk kan je ons ook telefonisch en per email bereiken. De 28 INQAR vestigingen vind je door heel Nederland, dat maakt INQAR de specialist in autoverhuur.