Zoek en reserveer je huurauto bij INQAR Amsterdam

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Specials
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW
Bekijk alle acties

Contactgegevens

INQAR Amsterdam
Karel Doormanstraat 105
1055 VD Amsterdam
    Bekijk op Google Maps ›
T 020-6881015
E amsterdam(at)mail(dot)huurmij(dot)nl

Amsterdam

Openingstijden
Nu geopend

Ma 08:00-17:30
Di 08:00-17:30
Wo 08:00-17:30
Do 08:00-17:30
Vrij 08:00-17:30
Za 08:00-15:30
Zo 09:00-11:30

Auto huren in Amsterdam

INQAR Amsterdam is onderdeel van 'Nedcars Autoverhuur BV'. Met meer dan 30 jaar ervaring dé partner voor auto huren in regio Amsterdam, voor zowel particuliere als zakelijke mobiliteit.

Naast een ruime keuze uit jonge personenauto's bieden ze tevens een verscheidenheid aan bestelwagens en verhuiswagens. Daardoor hebben ze altijd de juiste auto voor een scherpe prijs, mét persoonlijk service. Ze denken graag met je bedrijf mee om het wagenpark zo flexibel mogelijk in te richten. 

Het team van INQAR Amsterdam staat graag voor je klaar!

Acties bij INQAR Amsterdam

Wagenpark - INQAR Amsterdam

We hebben een FAQ pagina
voor al je vragen

Contact met INQAR Amsterdam

Geslacht

Hoe kunnen we u bereiken?

Lees hier de privacyverklaring om te begrijpen hoe wij je persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.

Auto huren in Amsterdam?

Binnenkort wil je in Amsterdam een auto huren, dan ben je bij INQAR autoverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren moderne auto’s en bestelbussen tegen een scherpe prijs. In die prijs zit een all-risk verzekering, inzittende verzekering, pechhulp, btw en 100km vrij per dag verwerkt. Zo kom je niet voor verassingen door extra kosten te staan. We willen zo transparant en duidelijk mogelijk een auto verhuren. Daarnaast is elke INQAR vestiging BOVAG lid, wel zo vertrouwd.

Met INQAR kies je voor:
- Oplossingsgerichte autoverhuurders
- Heldere prijzen en duidelijk uitleg
- Hoge klantentevredenheid
- 29 vestigingen in heel Nederland

Waar vind je ons in Amsterdam?

Je vindt autoverhuurder INQAR Amsterdam op bedrijventerrein Landlust. Naast de stad Amsterdam zijn we ook goed bereikbaar voor de plaatsen Amstelveen, Diemen, Abcoude en Duivendrecht.

Bestelbus huren in Amsterdam?

Heb je een verhuiswagen nodig? Een bestelbus? Of een personenbus met plek voor 9 personen? Bij INQAR in Amsterdam kunnen ze het allemaal leveren. De verhuiswagen kan een grote bakwagen met elektrische laadlift zijn. De bestelauto’s gaan vanaf 3m3 tot de grote bestelbussen van wel 15m3. Allemaal te besturen met rijbewijs B.  Je ziet we hebben diverse mogelijkheden om het vervoeren van goederen of mensen van dienst te zijn.

De kracht van INQAR autoverhuur!

INQAR autoverhuur wil graag je autoverhuurder zijn. Onze service gaat verder dan alleen auto verhuren. We denken graag met je mee over oplossing voor jouw mobiliteitsvraagstukken. We verhuren duizenden auto’s per jaar, van compacte goedkope auto’s tot grote bakwagens om mee te verhuizen. INQAR biedt het reserveren van een auto aan via een gebruiksvriendelijke website maar natuurlijk kan je ons ook telefonisch en per email bereiken. De 28 INQAR vestigingen vind je door heel Nederland, dat maakt INQAR de specialist in autoverhuur.