Zoek en reserveer je huurauto bij INQAR Deventer

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Specials
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW
Bekijk alle acties

Contactgegevens

INQAR Deventer
Hanzeweg 36
7418 AT Deventer
    Bekijk op Google Maps ›
T 088-7307538
E deventer(at)inqaroost(dot)nl

Deventer

Openingstijden
Nu geopend

Ma 08:00-17:00
Di 08:00-17:00
Wo 08:00-17:00
Do 08:00-17:00
Vrij 08:00-17:00
Za 08:00-11:00
Zo

Auto huren in Deventer

INQAR Deventer is onderdeel 'Autoverhuur Oost' en levert al meer dan 68 jaar de beste kwaliteit en service op het gebied van autoverhuur.Zij hebben niet alleen een uitgebreid aanbod aan personenwagens maar ook een grote diversiteit aan bedrijfswagens, personenbussen en verhuiswagens. Het goed opgeleide team wil je graag compleet ontzorgen.

Van oudsher bekend in het Deventerse is het unieke gebouw in de vorm van een piramide. Dit maakt INQAR Deventer een vast begrip in de regio.

Het team van Autoverhuur Oost staat graag voor je klaar!


Acties bij INQAR Deventer

Wagenpark - INQAR Deventer

We hebben een FAQ pagina
voor al je vragen

Contact met INQAR Deventer

Geslacht

Hoe kunnen we u bereiken?

Lees hier de privacyverklaring om te begrijpen hoe wij je persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.

Auto huren in Deventer?

Binnenkort wil je in Deventer een auto huren, dan ben je bij INQAR autoverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren moderne auto’s en bestelbussen tegen een scherpe prijs. In die prijs zit een all-risk verzekering, inzittende verzekering, pechhulp, btw en 100 km vrij per dag verwerkt. Zo kom je niet voor verassingen door extra kosten te staan. We willen zo transparant en duidelijk mogelijk een auto verhuren. Daarnaast is elke INQAR vestiging BOVAG lid, wel zo vertrouwd.

Met INQAR kies je voor:
- Oplossingsgerichte autoverhuurders
- Heldere prijzen en duidelijk uitleg
- Hoge klantentevredenheid
- 29 vestigingen in heel Nederland 

Waar vind je ons in Deventer?

Je vindt autoverhuurder INQAR Deventer op het A1 bedrijvenpark, het pand kan je herkennen aan z’n unieke uitstraling, een kubus. Naast de stad Deventer zijn we ook goed bereikbaar voor de plaatsen Apeldoorn, Twello, Bathmen en Raalte.

Verhuiswagen huren in Deventer?

Heb je een verhuiswagen nodig? Een bestelbus? Of een personenbus met plek voor 9 personen? Bij INQAR in Deventer kunnen ze het allemaal leveren. De verhuiswagen kan een grote bakwagen met elektrische laadlift zijn. De bestelauto’s gaan vanaf 3m3 tot de grote bestelbussen van wel 15m3. Allemaal te besturen met rijbewijs B.  Je ziet we hebben diverse mogelijkheden om het vervoeren van goederen of mensen van dienst te zijn.

De kracht van INQAR autoverhuur!

INQAR autoverhuur wil graag je autoverhuurder zijn. Onze service gaat verder dan alleen auto verhuren. We denken graag met je mee over oplossing voor jouw mobiliteitsvraagstukken. We verhuren duizenden auto’s per jaar, van compacte goedkope auto’s tot grote bakwagens om mee te verhuizen. INQAR biedt het reserveren van een auto aan via een gebruiksvriendelijke website maar natuurlijk kan je ons ook telefonisch en per email bereiken. De 28 INQAR vestigingen vind je door heel Nederland, dat maakt INQAR de specialist in autoverhuur.