Zoek en reserveer je huurauto bij INQAR Heerhugowaard

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Specials
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW
Bekijk alle acties

Contactgegevens

INQAR Heerhugowaard
Edisonstraat 8
1704 RL Heerhugowaard
    Bekijk op Google Maps ›
T 072-3033666
E arno(at)adriejonk(dot)nl

Heerhugowaard

Openingstijden

Ma 08:00-18:00
Di 08:00-18:00
Wo 08:00-18:00
Do 08:00-18:00
Vrij 08:00-18:00
Za 08:00-13:00
Zo 00:00-00:00

Auto huren in Heerhugowaard

INQAR Heerhugowaard is onderdeel van 'Autoverhuur Adrie Jonk' en levert al meer dan 50 jaar de beste kwaliteit en service op het gebied van autoverhuur. Zij hebben niet alleen een uitgebreid aanbod aan personenwagens maar ook een grote diversiteit aan bedrijfswagens, personenbussen en verhuiswagens. Het goed opgeleide team wil je graag compleet ontzorgen.

Met verhuurvestigingen in Purmerend, Heerhugowaard, Zaandam. zijn ze in Noord-Holland goed vertegenwoordigd. Naast het verhuren van auto's zijn ze fullservice autobedrijf. Zie www.adriejonk.nl voor meer informatie.

Het team van INQAR Adrie Jonk staat graag voor je klaar!


Acties bij INQAR Heerhugowaard

Wagenpark - INQAR Heerhugowaard

We hebben een FAQ pagina
voor al je vragen

Contact met INQAR Heerhugowaard

Geslacht

Hoe kunnen we u bereiken?

Lees hier de privacyverklaring om te begrijpen hoe wij je persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.

Auto huren in Heerhugowaard?

Binnenkort wil je in Heerhugowaard een auto huren, dan ben je bij INQAR autoverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren moderne auto’s en bestelbussen tegen een scherpe prijs. In die prijs zit een all-risk verzekering, inzittende verzekering, pechhulp, btw en 100 km vrij per dag verwerkt. Zo kom je niet voor verassingen door extra kosten te staan. We willen zo transparant en duidelijk mogelijk een auto verhuren. Daarnaast is elke INQAR vestiging BOVAG lid, wel zo vertrouwd. Het adres voor autoverhuur in Heerhugowaard.

Met INQAR kies je voor:
- Oplossingsgerichte autoverhuurders
- Heldere prijzen en duidelijk uitleg
- Hoge klantentevredenheid
- 29 vestigingen in heel Nederland

Waar vind je ons in Heerhugowaard?

Je vindt autoverhuurder INQAR Heerhugowaard op bedrijventerrein de Zandhorst. Naast de stad Heerhugowaard zijn we ook goed bereikbaar voor de plaatsen Alkmaar, Egmond aan Zee, Bergen aan Zee en Hoorn.

Verhuiswagen huren in Heerhugowaard?

Heb je een verhuiswagen nodig? Een bestelbus? Of een personenbus met plek voor 9 personen? Bij INQAR in Heerhugowaard kunnen ze het allemaal leveren. De verhuiswagen kan een grote bakwagen met elektrische laadlift zijn. De bestelauto’s gaan vanaf 3m3 tot de grote bestelbussen van wel 15m3. Allemaal te besturen met rijbewijs B.  Je ziet we hebben diverse mogelijkheden om het vervoeren van goederen of mensen van dienst te zijn.

De kracht van INQAR autoverhuur!

INQAR autoverhuur wil graag je autoverhuurder zijn. Onze service gaat verder dan alleen auto verhuren. We denken graag met je mee over oplossing voor jouw mobiliteitsvraagstukken. We verhuren duizenden auto’s per jaar, van compacte goedkope auto’s tot grote bakwagens om mee te verhuizen. INQAR biedt het reserveren van een auto aan via een gebruiksvriendelijke website maar natuurlijk kan je ons ook telefonisch en per email bereiken. De 28 INQAR vestigingen vind je door heel Nederland, dat maakt INQAR de specialist in autoverhuur.