Zoek en reserveer je huurauto bij INQAR Meerkerk

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Specials
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW
Bekijk alle acties

Contactgegevens

INQAR Meerkerk
Ambachtstraat 9a
4231 DP Meerkerk
    Bekijk op Google Maps ›
T 0183-352427
E receptie(at)dahdegroot(dot)nl

Meerkerk

Openingstijden
Nu geopend

Ma 08:30-19:00
Di 08:30-19:00
Wo 08:30-19:00
Do 08:30-19:00
Vrij 08:30-18:00
Za 08:30-16:00
Zo

Auto huren in Meerkerk

INQAR Meerkerk is een erkend servicepartner van INQAR Autoverhuur. INQAR servicepartners zijn zorgvuldig geselecteerde professionele autoverhuurbedrijven. Zij bieden hetzelfde uitgebreide aanbod van personen- en bedrijfswagens, dezelfde hoogwaardige kwalitatieve dienstverlening en service tegen aantrekkelijke tarieven en transparante voorwaarden.

INQAR Meerkerk heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de automobielbranche. Met oprechte persoonlijke aandacht, kennis en kunde werken zij iedere dag weer aan de hoogst haalbare klanttevredenheid. De medewerkers maken het verschil waardoor klanten zich welkom en thuis voelen.

Het team van INQAR Meerkerk staat graag voor u klaar!

Acties bij INQAR Meerkerk

Wagenpark - INQAR Meerkerk

We hebben een FAQ pagina
voor al je vragen

Contact met INQAR Meerkerk

Geslacht

Hoe kunnen we u bereiken?

Lees hier de privacyverklaring om te begrijpen hoe wij je persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.

Auto huren in Meerkerk?

Binnenkort wil je in Meerkerk een auto huren, dan ben je bij INQAR autoverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren moderne auto’s en bestelbussen tegen een scherpe prijs. In die prijs zit een all-risk verzekering, inzittende verzekering, pechhulp, btw en 100 km vrij per dag verwerkt. Zo kom je niet voor verassingen door extra kosten te staan. We willen zo transparant en duidelijk mogelijk een auto verhuren. Daarnaast is elke INQAR vestiging BOVAG lid, wel zo vertrouwd.

Met INQAR kies je voor:
- Oplossingsgerichte autoverhuurders
- Heldere prijzen en duidelijk uitleg
- Hoge klantentevredenheid
- 29 vestigingen in heel Nederland

Verhuiswagen huren in Meerkerk?

Heb je een verhuiswagen nodig? Een bestelbus? Of een personenbus met plek voor 9 personen? Bij INQAR in Meerkerk kunnen ze het allemaal leveren. De verhuiswagen kan een grote bakwagen met elektrische laadlift zijn. De bestelauto’s gaan vanaf 3m3 tot de grote bestelbussen van wel 15m3. Allemaal te besturen met rijbewijs B. Je ziet we hebben diverse mogelijkheden om het vervoeren van goederen of mensen van dienst te zijn.

De kracht van INQAR autoverhuur!

INQAR autoverhuur wil graag je autoverhuurder zijn. Onze service gaat verder dan alleen auto verhuren. We denken graag met je mee over oplossing voor jouw mobiliteitsvraagstukken. We verhuren duizenden auto’s per jaar, van compacte goedkope auto’s tot grote bakwagens om mee te verhuizen. INQAR biedt het reserveren van een auto aan via een gebruiksvriendelijke website maar natuurlijk kan je ons ook telefonisch en per email bereiken. De 29 INQAR vestigingen vind je door heel Nederland, dat maakt INQAR de specialist in autoverhuur.