Zoek en reserveer je huurauto bij INQAR Ridderkerk

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW
Bekijk alle acties

Contactgegevens

INQAR Ridderkerk
Voorzand 22
2984 BH Ridderkerk
    Bekijk op Google Maps ›
T 0180-415300
E info(at)inqar-nooteboom(dot)nl

Ridderkerk

Openingstijden

Ma 08:00-17:00
Di 08:00-17:00
Wo 08:00-17:00
Do 08:00-17:00
Vrij 08:00-17:00
Za 08:00-12:30
Zo 00:00-00:00

Autohuren in Ridderkerk

INQAR Ridderkerk is onderdeel van 'Nooteboom Autolease en Autoverhuur BV' en levert al meer dan 20 jaar de beste kwaliteit en service op het gebied van verhuur van personenauto’s, bakwagens, personenbussen en verhuiswagens. Het goed opgeleide team wil je graag compleet ontzorgen. Ze voorzien geheel Ridderkerk en Rotterdam Zuidzijde van huurauto's.

Bij INQAR Ridderkerk bieden ze een compleet pakket; autoverhuur, shortlease en autolease.

Het team van INQAR Ridderkerk staat graag voor je klaar!

Acties bij INQAR Ridderkerk

Wagenpark - INQAR Ridderkerk

We hebben een FAQ pagina
voor al je vragen

Contact met INQAR Ridderkerk

Geslacht

Hoe kunnen we u bereiken?

Lees hier de privacyverklaring om te begrijpen hoe wij je persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.

Auto huren in Ridderkerk?

Binnenkort wil je in Ridderkerk een auto huren, dan ben je bij INQAR autoverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren moderne auto’s en bestelbussen tegen een scherpe prijs. In die prijs zit een all-risk verzekering, inzittende verzekering, pechhulp, btw en 100km vrij per dag verwerkt. Zo kom je niet voor verassingen door extra kosten te staan. We willen zo transparant en duidelijk mogelijk een auto verhuren. Daarnaast is elke INQAR vestiging BOVAG lid, wel zo vertrouwd. Huur voordelig een auto in Ridderkerk, bekijk het aanbod!

Met INQAR kies je voor:
- Oplossingsgerichte autoverhuurders
- Heldere prijzen en duidelijk uitleg
- Hoge klantentevredenheid
- 29 vestigingen in heel Nederland

Waar vind je ons in Ridderkerk?

Je vindt autoverhuurder INQAR Ridderkerk op bedrijventerrein ‘t Voorzand. Naast de stad Ridderkerk zijn we ook goed bereikbaar voor de plaatsen Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht, Spijkenisse, Barendrecht en Gorinchem.

Bestelbus huren in Ridderkerk?

Heb je een verhuiswagen nodig? Een bestelbus? Of een personenbus met plek voor 9 personen? Bij INQAR in Ridderkerk kunnen ze het allemaal leveren. De verhuiswagen kan een grote bakwagen met elektrische laadlift zijn. De bestelauto’s gaan vanaf 3m3 tot de grote bestelbussen van wel 15m3. Allemaal te besturen met rijbewijs B.  Je ziet we hebben diverse mogelijkheden om het vervoeren van goederen of mensen van dienst te zijn.

De kracht van INQAR autoverhuur!

INQAR autoverhuur wil graag je autoverhuurder zijn. Onze service gaat verder dan alleen auto verhuren. We denken graag met je mee over oplossing voor jouw mobiliteitsvraagstukken. We verhuren duizenden auto’s per jaar, van compacte goedkope auto’s tot grote bakwagens om mee te verhuizen. INQAR biedt het reserveren van een auto aan via een gebruiksvriendelijke website maar natuurlijk kan je ons ook telefonisch en per email bereiken. De 28 INQAR vestigingen vind je door heel Nederland, dat maakt INQAR de specialist in autoverhuur.