Zoek en reserveer je huurauto bij INQAR Vlaardingen

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW
Bekijk alle acties

Contactgegevens

INQAR Vlaardingen
Nettenboetserstraat 3
3133 EP Vlaardingen
    Bekijk op Google Maps ›
T 010-4135958
E info(at)cityrent(dot)nl

Vlaardingen

Openingstijden

Ma 07:30-18:00
Di 07:30-18:00
Wo 07:30-18:00
Do 07:30-18:00
Vrij 07:30-18:00
Za 09:00-17:00
Zo 00:00-00:00

Auto huren in Vlaardingen

INQAR Vlaardingen is onderdeel van CityRent BV en biedt de ideale oplossingen voor alle mobiliteitsvraagstukken. INQAR CityRent Vlaardingen levert al meer dan 40 jaar de beste kwaliteit en service op het gebied van verhuur van personenauto’s, bakwagens en personenbussen in Rotterdam en omgeving. Het goed opgeleide team wil je graag compleet ontzorgen.

INQAR CityRent Vlaardingen biedt u een compleet pakket zowel; autoverhuur, shortlease en operational lease.

Inqar CityRent Autoverhuur heeft altijd de auto, die bij u past en ons team staat altijd voor je klaar. 

Acties bij INQAR Vlaardingen

Wagenpark - INQAR Vlaardingen

We hebben een FAQ pagina
voor al je vragen

Contact met INQAR Vlaardingen

Geslacht

Hoe kunnen we u bereiken?

Lees hier de privacyverklaring om te begrijpen hoe wij je persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.

Auto huren in Vlaardingen?

Binnenkort wil je in Vlaardingen een auto huren, dan ben je bij INQAR autoverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren moderne auto’s en bestelbussen tegen een scherpe prijs. In die prijs zit een all-risk verzekering, inzittende verzekering, pechhulp, btw en 100 km vrij per dag verwerkt. Zo kom je niet voor verassingen door extra kosten te staan. We willen zo transparant en duidelijk mogelijk een auto verhuren. Daarnaast is elke INQAR vestiging BOVAG lid, wel zo vertrouwd.

Met INQAR kies je voor:
- Oplossingsgerichte autoverhuurders
- Heldere prijzen en duidelijk uitleg
- Hoge klantentevredenheid
- 29 vestigingen in heel Nederland

Waar vind je ons in Vlaardingen?

Je vindt autoverhuurder INQAR Vlaardingen op bedrijventerrein Groot Vettenoord. Naast de stad Vlaardingen zijn we ook goed bereikbaar voor de plaatsen Rotterdam, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Delft, Hoek van Holland en Den Haag.

Bestelbus huren in Vlaardingen?

Heb je een verhuiswagen nodig? Een bestelbus? Of een personenbus met plek voor 9 personen? Bij INQAR in Vlaardingen kunnen ze het allemaal leveren. De verhuiswagen kan een grote bakwagen met elektrische laadlift zijn. De bestelauto’s gaan vanaf 3m3 tot de grote bestelbussen van wel 15m3. Allemaal te besturen met rijbewijs B.  Je ziet we hebben diverse mogelijkheden om het vervoeren van goederen of mensen van dienst te zijn.

De kracht van INQAR autoverhuur!

INQAR autoverhuur wil graag je autoverhuurder zijn. Onze service gaat verder dan alleen auto verhuren. We denken graag met je mee over oplossing voor jouw mobiliteitsvraagstukken. We verhuren duizenden auto’s per jaar, van compacte goedkope auto’s tot grote bakwagens om mee te verhuizen. INQAR biedt het reserveren van een auto aan via een gebruiksvriendelijke website maar natuurlijk kan je ons ook telefonisch en per email bereiken. De 28 INQAR vestigingen vind je door heel Nederland, dat maakt INQAR de specialist in autoverhuur.