Zoek en reserveer je huurauto bij INQAR Zwijndrecht

Personenauto
Bestelauto
Personenbus
Specials
Huurlocatie
Ophalen
Terugbrengen
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ruime keuze
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Altijd inclusief BTW
Bekijk alle acties

Contactgegevens

INQAR Zwijndrecht
Molenvliet 83
3335 LH Zwijndrecht
    Bekijk op Google Maps ›
T 078-6100394
E info(at)inqar-drechtsteden(dot)nl

Zwijndrecht

Openingstijden
Nu geopend

Ma 08:00-17:30
Di 08:00-17:30
Wo 08:00-17:30
Do 08:00-17:30
Vrij 08:00-17:30
Za 09:00-15:00
Zo 00:00-00:00

Auto huren in Zwijndrecht

INQAR Zwijndrecht levert al meer dan 8 jaar de beste kwaliteit en service op het gebied van autoverhuur. Zij hebben niet alleen een uitgebreid aanbod aan personenwagens maar ook een grote diversiteit aan bedrijfswagens, personenbussen en verhuiswagens. Het goed opgeleide team wil je graag compleet ontzorgen. 

Bij INQAR Zwijndrecht bieden ze een compleet mobileitspakket, een autogarage, ruitherstel en shortlease. Sinds kort hebben zij ook een VIP bus in het assortiment, bij uitstek geschikt voor transport van zakenrelaties of bijvoorbeeld een schoolgala.

Het team van INQAR Zwijndrecht staat graag voor je klaar!

Acties bij INQAR Zwijndrecht

Wagenpark - INQAR Zwijndrecht

Special: Personenbus Bijzonder Personenvervoer

Standaard 9-persoonsbusjes of een dubbele cabine met 6 zitplaatsen kunt u eenvoudig direct hier reserveren. Bent u op zoek naar personenvervoer met meer ruimte, luxer of naar een bus aangepast voor rolstoelvervoer? Selecteer hieronder de gewenste vestiging. U wordt vervolgens doorgelinkt naar de specialspagina van de betreffende vestiging. Indien een vestiging geen eigen specialspagina heeft dan komt u in het contactformulier terecht en kunt u een reserveringsaanvraag doen. U krijgt dan uiterlijk binnen 1 werkdag een reactie welke mogelijkheden er zijn en tegen welke kosten.

Selecteer hieronder de gewenste vestiging:

Direct huren

We hebben een FAQ pagina
voor al je vragen

Contact met INQAR Zwijndrecht

Geslacht

Hoe kunnen we u bereiken?

Lees hier de privacyverklaring om te begrijpen hoe wij je persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.

Auto huren in Zwijndrecht?

Wil je binnenkort in Zwijndrecht een auto huren, dan ben je bij INQAR autoverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren moderne auto’s en bestelbussen tegen een scherpe prijs. In die prijs zit een all-risk verzekering, inzittende verzekering, pechhulp, btw en 100 km vrij per dag verwerkt. Zo kom je niet voor verassingen door extra kosten te staan. We willen zo transparant en duidelijk mogelijk een auto verhuren. Daarnaast is elke INQAR vestiging BOVAG lid, wel zo vertrouwd. Auto huren in Zwijndrecht? Dat doe je bij INQAR.

Met INQAR kies je voor:
- Oplossingsgerichte autoverhuurders
- Heldere prijzen en duidelijk uitleg
- Hoge klantentevredenheid
- 29 vestigingen in heel Nederland

Waar vind je ons in Zwijndrecht?

Je vindt autoverhuurder INQAR Zwijndrecht op het bedrijventerrein Molenvliet. Naast de stad Zwijndrecht zijn we ook goed bereikbaar voor de plaatsen Dordrecht, Sliedrecht, Barendrecht en Maasdam.

Bestelbus huren in Zwijndrecht?

Heb je een verhuiswagen nodig? Een bestelbus? Of een personenbus met plek voor 9 personen? Bij INQAR in Zwijndrecht kunnen ze het allemaal leveren. De verhuiswagen kan een grote bakwagen met elektrische laadlift zijn. De bestelauto’s gaan vanaf 3m3 tot de grote bestelbussen van wel 15m3. Allemaal te besturen met rijbewijs B.  Je ziet we hebben diverse mogelijkheden om het vervoeren van goederen of mensen van dienst te zijn.

De kracht van INQAR autoverhuur!

INQAR autoverhuur wil graag je autoverhuurder zijn. Onze service gaat verder dan alleen auto verhuren. We denken graag met je mee over oplossing voor jouw mobiliteitsvraagstukken. We verhuren duizenden auto’s per jaar, van compacte goedkope auto’s tot grote bakwagens om mee te verhuizen. INQAR biedt het reserveren van een auto aan via een gebruiksvriendelijke website maar natuurlijk kan je ons ook telefonisch en per email bereiken. De 28 INQAR vestigingen vind je door heel Nederland, dat maakt INQAR de specialist in autoverhuur.